Råd og tjenester innen kultur, marked og kommunikasjon
Les mer >>>

STEMNING

Ta en titt >>>

KOM INNOM 

Hvor & Når >>>

FØLG OSS 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2016 by Balgobin Consulting Proudly created with Wix.com

ORD & UTTRYKK

Mote

Det som er moderne eller tidstypisk. Måten noe uttrykkes på. Noe som representerer en herskende stil eller meningsretning.

Mote brukes især om bekledning, men favner også alle andre deler av samfunnet der oppfatninger og smak går i bølger - som musikk, kunst og design, og matretter, navn, språk eller annet som påvirkes av individers og gruppers meninger, smak og behag.

Kvalitet 

Vi tilbyr varer til jenter, kvinner, damer... i alle aldre. De som er interessert i vakre, gøye, stilige og unike vintage- og second handklær. Smak og behag er så mangt. Noen liker det moderne, eksperimentelle og trendy, mens andre foretrekker romantisk, husflid eller eller en mer klassisk, tidløs stil. 

Så for oss er kvalitet at vi har fokus på funksjonell kvalitet og estetisk kvalitet, dvs at vi er opptatt av at vårt vareutvalg, vår kundeservice og våre

omgivelser blir oppfattet som attraktivt av våre kunder.​

"Merkeklær"

Når noen klær omtales som merkeklær er det gjerne fordi de er laget av velrenommerte klesprodusenter, eller de bærer poppe merkevarenavn. De er gjerne litt dyrere enn andre klær, noe som kan skyldes forhold som høyere kvalitet i design og materialer, og høyere produksjonskostnader. Og ikke minst, kan prisene holdes på et høyere nivå fordi etterspørsel etter merkeklær er stor, særlig i miljøer der klær gir status.